Къде са парите от тотото пита Антон Кутев. Това, което не

...
Къде са парите от тотото пита Антон Кутев. Това, което не
Коментари Харесай

Антон Кутев пита къде отиват парите на хората от тотото

Къде са парите от тотото пита Антон Кутев. 

" Това, което не направихме и аз чакам в този момент да го направи новото държавно управление, е да доразровим оборите. Има най-малко още 5-6 места, на които би трябвало да се влезе бързо, с цел да стане ясно.... Ако от мен зависеше, щях да вляза в НКЖИ, където има големи разноски, част от които са също с инхаус поръчки. Не споделям какво ще излезе, само че сериозна инспекция би трябвало да бъде направена. Сериозна инспекция би трябвало да се направи и за 3,5 милиарда за така наречен Турски поток.... За мен имаше смущаващи неща, които видях в Тотализатора - би трябвало да влезе доста сериозна финансова инспекция, с цел да види по какъв начин са изразходвани парите. Това, което съм видял, е, че облагите през последните години са смешни, значи някъде са отивали парите.... Изобщо не става дума за милионите на Васил Божков ".

Това съобщи пред БНР Антон Кутев, член на Българска социалистическа партия и представител на двата служебни кабинета на Стефан Янев.

Не можахме да стигнем до края в това, тъй като би трябвало правосъдна промяна, призна той и добави:

" Убеден съм, че виновниците за Автомагистрала " Хемус " ще бъдат оповестени и наказани и към този момент никой няма да си разреши да харчи милиарди по този незаконен метод ".

Кутев изрече увереност, че България вече не е същата:

" Това не е заслуга единствено на служебните държавни управления, а и хората, които преди този момент стачкуваха, на целия публичен климат, който се сътвори. Ние успяхме да потвърдим, че България може да се ръководи и по различен метод и корупцията може да бъде лимитирана ".

За страдание вървим по пътя на Съюз на демократичните сили, заяви Кутев в коментар за състоянието на Българска социалистическа партия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР